La Policia Local deté un home fugat de Picassent el 2020

Els agents el van detindre després d’una intensa persecució policial pel terme municipal de Paterna

Imatge d'arxiu d'un control de la Policia Local de Paterna
Imatge d'arxiu d'un control de la Policia Local de Paterna / Europa Press

La Policia Local de Paterna ha detingut un home que havia fugit del centre penitenciari de Picassent l’any 2020, després d'una intensa persecució policial d'una hora pel terme municipal. Els fets van ocórrer al voltant de les 19:30 h d'aquest dijous en un control rutinari d'alcoholèmia, quan el conductor, que havia rebut indicacions perquè s’aturara, va esquivar els agents i va fugir per la V-30.

Cinc patrulles de la Policia Local, a les quals més tard se'n van unir altres dues, van eixir al seu encalç, protagonitzant una espectacular persecució. El fugat conduïa el vehicle a unes velocitats molt altes, raó per la qual els agents es van veure obligats a frenar en alguns moments per a evitar que el vehicle del detingut s'estavellara.

Finalment, l'home, que anava acompanyat de la seua parella, es va ficar amb el cotxe en una zona sense eixida de la urbanització Montcanyada, per la qual cosa tots dos van abandonar el vehicle i es van amagar per la zona. Una vegada localitzats, els policies van comprovar que l'home s'havia escapat del centre penitenciari de Picassent el desembre de 2020, durant un permís, i que tenia diverses causes pendents, principalment per no comparéixer als jutjats.

L'home, que pertanyia a una important banda criminal de Xirivella, conduïa sense carnet. Tots dos, el fugat i la parella, van ser detinguts per conducció temerària i per diversos delictes contra la seguretat viària i posats a la disposició del jutjat número 3 de Paterna.

També et pot interessar

stats