La Policia Local d'Elx precinta quatre locals per vendre alcohol a menors

El dispositiu de control també ha localitzat dues joves que havien fugit d'un centre de menors a Alacant

Dos agents en un dels establiments precintats
Dos agents en un dels establiments precintats / Policia Local d'Elx

El dispositiu de la Policia Local d'Elx (Baix Vinalopó) amb motiu de les festes patronals de la ciutat s'ha saldat amb 111 infraccions per consum d'alcohol en via pública, una tercera part de les quals referides a menors d'edat.

De manera paral·lela, s'ha denunciat quatre establiments comercials per la venda d'alcohol a menors i també per venda fora de l'horari permés d'acord amb la llei autonòmica. Tots s'han precintat com a mesura cautelar. Així mateix, passada la mitjanit, els agents han atés una persona que presentava coma etílic després del consum abusiu d'alcohol i s'han prestat diverses assistències.

Aquest dispositiu de control preventiu també ha permés localitzar dues joves que havien fugit d'un centre de menors a Alacant i sobre les quals constava denúncia per desaparició. D'acord amb la normativa de seguretat ciutadana, s'han intervingut quatre objectes punxants i tallants en la zona d'oci, per ser susceptibles de causar danys i lesions.

Pel que fa a la brigada nocturna del cos local, ha procedit a la detenció d'un jove amb un presumpte delicte de trencament de condemna, en romandre a l'interior de la Barraca Municipal després d'haver-se trobat amb l'exparella, de la qual tenia una ordre d'allunyament.

Aquesta Brigada, amb indicatius desplegats en la zona d'oci, també ha procedit a la detenció d'un home que prèviament s'havia vist implicat en una baralla, per atemptar contra diversos agents municipals que col·laboraven en el tancament de la Barraca Municipal.

També et pot interessar

stats