La Policia Local d'Alacant alça quasi mil actes per botellot en quatre mesos

Es notifiquen 111 expedients sancionadors a locals d'oci per falta de llicència i perquè superen els metres de terrasses.

El consum d'alcohol a la via pública es produeix sobretot durant els caps de setmana
El consum d'alcohol a la via pública es produeix sobretot durant els caps de setmana

La Unitat Fox de la Policia Local d'Alacant ha alçat els últims quatre mesos un total de 927 actes per consum d'alcohol a la via pública i ha tramitat 111 expedients sancionadors a locals d'oci perquè superaven els metres d'ocupació de terrasses i no tenien llicència.

"Les més de 900 actes evidencien que hi havia un descontrol en el consum d'alcohol", ha afirmat l'edil de Seguretat, José Ramón González.

Arran de les inspeccions dels locals d'oci, la Policia Local ha obert un total de 111 expedients sancionadors a locals d'oci per falta de llicència i perquè superaven els metres d'ocupació de terrasses. Per tot això, el responsable de Seguretat ha felicitat els policies locals pel seu "excel·lent treball per a fer complir les ordenances en tots els barris i carrers".

La tornada de la Unitat Fox la va aprovar al juny el govern local amb l'objectiu de donar una resposta al problema de l'incompliment de les ordenances municipals en punts com el consum d'alcohol a la via pública, sobretot durant els caps de setmana. Aquesta unitat especialitzada està formada per huit policies locals adscrits, un inspector i dos oficials.

També et pot interessar

stats