La policia investiga un video viral d’un atropellament a un vianant i un gos

Els fets ocorregueren diumenge passat, quan el cotxe que apareix en el vídeo participava en una concentració de vehicles d'alta gamma

Escena de l'impacte del vehicle contra el vianant i el seu gos, que l'entitat SocialDrive ha publicat en Twitter
Escena de l'impacte del vehicle contra el vianant i el seu gos, que l'entitat SocialDrive ha publicat en Twitter

Les xarxes s'alien amb les forces de seguretat. La Policia Local del Campello (Alacantí) investigarà un vídeo es va fer viral en Twitter: un cotxe d'alta gamma perd el control en una costa i colpeja un vianant i el seu gos, que caminaven per una vorera a la qual el turisme acaba completament pujat.

Aquest vídeo, amb centenars de milers de visites, permetrà a la Policia Local analitzar si hi ha hagut alguna negligència que promoga una actuació d'ofici, ja que, de moment, no s'ha produït cap denúncia per aquests fets, segons han informat fonts municipals a Europa Press.

Els fets es van registrar diumenge passat, quan el cotxe que apareix en el vídeo participava en una concentració de vehicles d'alta gamma que va tindre lloc a la partida de l'Almadrava del Campello. Aquesta trobada de turismes consistia en una exposició i no va haver-hi cap carrera. Segons s'observa en el vídeo, el vehicle realitza un gir, derrapa i impacta contra el vianant i el gos, que retrocedeixen fins a una zona de terreny irregular al costat del port esportiu.

També et pot interessar

stats