La policia investiga si el presumpte assassí de Marta Calvo va rebre ajuda

La Guàrdia Civil estudia diversos telèfons que podrien haver utilitzat persones pròximes a ell.

El pressumpte assassí de Marta Calvo, J. I. Palma
El pressumpte assassí de Marta Calvo, J. I. Palma / À Punt NTC

La Guàrdia Civil investiga si el presumpte assassí de Marta Calvo, Jorge Ignacio P. J., va rebre algun tipus d’ajuda en la desaparició del cos de la jove. Per això, la policia estudia ara el posicionament de telèfons mòbils que podrien haver utilitzat persones pròximes a Jorge Ignacio P. J.

Fonts de la investigació, així, han revelat que les investigacions s'estan realitzant des de fa mesos i que es basen en la triangulació dels terminals respecte a les antenes repetidores de senyal de telefonia. De moment, no han transcendit més resultats ni tampoc s’ha aportat cap documentació relativa al jutjat.

Aquesta notícia se suma a la investigació del cotxe del presumpte assassí fa unes setmanes. El passat 26 de novembre, la Guàrdia Civil va localitzar restes al Volkswagen Passat que el sospitós podria haver utilitzat per a traslladar el cos de Marta Calvo, segons els investigadors.

Els gossos van marcar dues zones al maleter del vehicle, però de forma “poc concloent”. Els agents van remitir els materials al laboratori i, de moment, s’està a l’espera dels resultats. La Guàrdia Civil va sol·licitar l'octubre passat que s’ajornara la declaració de l'acusat, precisament, per a disposar de més temps per a la investigació del cotxe.

Un any sense conclusions

El detingut, i presumpte assassí de Marta Calvo, es va entregar el 4 de desembre de l’any passat a la caserna de la Guàrdia Civil de Carcaixent. Va sostindre que la mort de la jove fou “un accident”, encara que també està sent investigat per altres homicidis. Després de huit mesos de recerca i milers de tones de fem revisat, la Guàrdia Civil no ha trobat cap resta humana a l'abocador de Dosaigües, on presumptament l’autor del crim havia llançat les restes del cos de la jove.

També et pot interessar

stats