La policia investiga la pallissa i l’intent d’agressió sexual a una jove que està en coma a Almeria

L’equip d’investigació no descarta que es tracte d’un cas de violència de gènere.

L’Hospital Universitari Torrecárdenas, en una imatge d’arxiu
L’Hospital Universitari Torrecárdenas, en una imatge d’arxiu / Europa Press

La Policia Nacional ha obert una investigació per a aclarir la brutal agressió i intent de violació a una jove a qui van trobar inconscient aquest dimecres al barri d’Oliveros d’Almeria. La víctima està ingressada a l’Hospital Universitari de Torrecárdenas en coma.

Un dispositiu de policia va trobar la dona abans de les nou del matí de l’u de gener, després que un testimoni alertara al 112 que s’havia produït un robatori amb violència. Segons ha informat un portaveu de la comissaria provincial, quan els agents es van personar al lloc van comprovar que la jove presentava ferides greus i que havia perdut la consciència, per la qual cosa van necessitar un equip d’urgències per a traslladar-la a un centre sanitari.

Una vegada l’atengueren al servei d’urgències de l’hospital, es va activar el protocol per una possible agressió sexual i es va informar la Policia Nacional, que ha obert una investigació per a intentar identificar l’autor o els autors de l’atac. Així, els esforços se centren ara a localitzar el testimoni que va avisar al 112.

L’equip d’investigació, a l’espera que la jove es recupere i puga aportar-ne més dades, no descarten que es tracte d’un cas de violència de gènere.

Investiguen una violació a tres joves dels EUA a Múrcia

D’altra banda, la Policia Nacional investiga un cas de presumpta violació a tres ciutadanes nord-americanes que va tindre lloc en el barri de Santa Eulalia de Múrcia la nit de Cap d’Any. Segons la denúncia per agressió sexual, tres xiques nord-americanes que es trobaven de pas per la ciutat van pujar al seu domicili amb uns joves amb què havien fet amistat i aquests les van agredir sexualment.

També et pot interessar

stats