La policia investiga l’entorn de la dona embarassada assassinada a Xàtiva

L’ajuntament guardarà un minut de silenci a les 12:00 hores.

VÍDEO | La policia investiga l’entorn de la dona embarassada assassinada a Xàtiva

La Policia Nacional que investiga el cas de la dona que ha aparegut morta aquest dilluns a sa casa a Xàtiva, descarta la participació en el crim de la parella de la víctima. Isabel Elena, veïna de 36 anys i embarassada de sis mesos apareixia estesa morta al llit amb ferides d’arma blanca al coll. De moment no hi ha hagut detencions.

Va ser la parella sentimental de la dona qui va trobar el cos sense vida en tornar a casa del treball a les 16 hores. Segons els investigadors està col·laborant i les primeres gestions policials semblen confirmar la versió de l’home, un jove de 32 anys natural d’Alberic, que no es troba detingut. Així ho ha confirmat l’alcalde en funcions de Xàtiva, Roger Cerdà, a Les notícies del matí. S’investiga també la informació d’una veïna que va escoltar una discussió sobre les 15:00 hores.

No es té constància de l’existència de denúncies per maltractaments o violència de gènere entre la parella. La Policia manté obertes diverses línies d’investigació, però la principal se centra en l’anàlisi de les relacions personals de la víctima. La porta de la casa no estava forçada i, per això, tot fa pensar que coneixia el seu assassí. També sembla descartar-se el mòbil del robatori. La parella vivia des de feia un any a Xàtiva, molt prop de l’Ajuntament. 

Minut de silenci a les 12 h

L’Ajuntament de Xàtiva ha decretat un dia de dol i ha convocat una concentració per a aquest dimecres a les 12 hores, a les portes del consistori en repulsa per l’assassinat d’Isabel Elena. 

També et pot interessar

stats