La policia incrementa el control en àrees comercials el primer cap de setmana de rebaixes i noves restriccions

S’intensifiquen també les inspeccions en bars i restaurants per a garantir el tancament a les 17 hores.

VÍDEO | La policia incrementa el control en àrees comercials el primer cap de setmana de rebaixes i noves restriccions

La policia autonòmica ha incrementat un 30% els controls d’aforaments en àrees comercials i grans superfícies per tal d’assegurar el compliment de les noves restriccions en el primer cap de setmana de rebaixes. Cal recordar que des de dijous, s’ha reduït al 30% l’aforament màxim permés als comerços.

El Consell ha sol·licitat als representants de les principals associacions de comerciants que extremen les mesures per a evitar la propagació del coronavirus. Així mateix, se’ls ha demanat que comptabilitzen en temps real del nombre de persones que visiten els establiments i que la informació estiga visible.

En relació amb els bars i restaurants, la Policia Nacional també ha intensificat la vigilància de l’horari de tancament a les 17 hores.

Des de l’inici de la pandèmia, la policia autonòmica fa accions d’inspecció per a garantir el compliment de les mesures contra el coronavirus. S’ha controlat el tancament de 42.623 establiments des de març, s’han inspeccionat 15.127 locals i se n’han sancionat 1.498.

També s’han fet 24.892 advertiments a la ciutadania per incompliments de la normativa Covid i s’han estés 6.486 actes.

També et pot interessar

stats