La Policia identifica deu persones que participaven en una festa d'aniversari a Utiel

Els assistents, que s'enfronten a sancions entre 601 i 30.000 euros, van publicar vídeos de la festa en les xarxes socials.

VÍDEO | La Policia identifica deu persones que participaven en una festa d'aniversari a Utiel

La Policia Local d'Utiel i la Guàrdia Civil han identificat deu persones que participaven en una festa d'aniversari celebrada a la localitat.

Els fets van tenir lloc el dissabte 23 de gener en una edificació situada a las Casas, on es va celebrar la festa d'aniversari d'un dels participants.

La investigació policial es va iniciar arran de la publicació de vídeos i fotos en Instagram, en les quals s’observava als participants en la celebració incomplint les normes sanitàries dictades per les autoritats per a lluitar contra la pandèmia de la Covid-19.

Els agents van identificar i van alçar propostes de sanció als assistents. Les persones identificades són majors d'edat de diverses poblacions de la comarca i s'enfronten a denúncies d'entre 601 i 30.000 euros.

La Policia Local i l'Ajuntament d'Utiel han fet una crida a la responsabilitat per a evitar que tornen a produir-se aquest tipus de fets, que, han recordat, "infringeixen l'actual normativa anti-Covid i suposen un greu risc per a la salut de la ciutadania".

També et pot interessar

stats