La Policia de la Generalitat intervé més de 900 tones de productes hortofructícoles

Des de l'inici de la campanya per a previndre robatoris al setembre s'ha detingut 70 persones.

Entre el producte confiscat hi ha 845 tones de garrofes
Entre el producte confiscat hi ha 845 tones de garrofes / Arxiu

La Policia de la Generalitat ha detingut 70 persones i ha confiscat més de 900 tones de productes hortofructícoles des que es va iniciar al mes de setembre la campanya inspectora de comprovació de traçabilitat per a la prevenció de robatoris en el camp. Entre el producte confiscat hi ha 845 tones de garrofes, 86 tones taronges; 2,5 de pimentons; 1 tona de cebes i mitja de carxofes.

Des de setembre s'han detectat 11 magatzems il·legals i 15 més amb irregularitats, una empresa de contractació agrícola amb greus irregularitats, 12 fruiteries il·legals i 3 més amb irregularitats.

Només aquest mes, s'han localitzat un total de 8 magatzems il·legals o amb greus irregularitats a Paiporta, Corbera, Quart, Xàtiva, Albalat de la Ribera i Loriguilla, a les comarques de València; i Dolores i Oriola, a les d'Alacant.

Aquesta tasca inspectora es realitza per part de la policia autonòmica, en col·laboració amb policies locals, la Guàrdia Civil, la Policia Nacional i inspectors de la seguretat social. L'objectiu és previndre robatoris en el camp, des del seu origen fins al punt final de venda. També s'ha incrementat el control de les persones que treballen en el camp per a evitar contractacions il·legals.

També et pot interessar

stats