La policia evita que un xiquet de 7 anys es precipite des de la teulada d’un col·legi de València

Un dels agents ha aconseguit entaular una conversació amb el menor i allunyar-lo del precipici

Imatge d'un dels agents que ha participat en el rescat del menor
Imatge d'un dels agents que ha participat en el rescat del menor / Policia Local de València

Agents de la Policia Nacional han evitat aquest divendres al migdia que un menor de 7 anys es llançara al buit des de la teulada d'un centre educatiu de València. Els fets han ocorregut cap a les 13:00 hores quan la sala del 091 ha rebut una comunicació alertant de la presència d'un xiquet en una teulada que amenaçava de tirar-se, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

Els agents que han acudit al lloc han observat un menor de poca edat que estava a la teulada, nerviós i caminant molt pròxim a la vora. D’una altra banda, la plantilla del centre havia eixit a la via pública amb matalassets per a esmorteir la caiguda si el xiquet es precipitava.

Acompanyats per un empleat del centre, els policies han accedit a la teulada i li han demanat al menor que s'aproximara a ells, però el xiquet ha fet cas omís afirmant que si algú s'acostava, es tiraria, alhora que caminava per la vora de la teulada en actitud molt nerviosa. Un dels agents, finalment, ha aconseguit entaular conversa amb ell i guanyar-se la seua confiança, demanant-li que s'acostara a la barana per a jugar amb ell, cosa a la qual el menor ha accedit. En aquest moment, l'altre policia, després de comprovar que el xiquet estava prou allunyat de la vora de la teulada, ha saltat la barana i ha aconseguit subjectar-lo, posant-lo fora de perill.

Fins al lloc ha acudit també una ambulància i bombers, encara que el menor ha resultat il·lés.

També et pot interessar

stats