La Policia dissol una macrofesta a Paterna amb més d'un centenar d’assistents

Els agents van interceptar 40 joves d'edats compreses entre els 20 i els 25 anys.

Imatge d'arxiu d'un dispositiu policial a Paterna
Imatge d'arxiu d'un dispositiu policial a Paterna / Europa Press

La Policia Local de Paterna va dissoldre la matinada del diumenge una macrofesta al polígon empresarial Tàctica, en la qual es van reunir més d'un centenar de joves convocats mitjançant xarxes socials.

Segons ha informat l'ajuntament, després d'observar un inusual moviment de joves, els agents es van personar a la zona industrial on es trobaven concentrades més de 100 persones sense guardar mesures de distanciament social, sense mascaretes i consumint begudes alcohòliques.

En observar la presència policial els joves van començar a abandonar el lloc, encara que els agents van poder interceptar 40 d'ells. En total, es van tramitar 39 propostes de sanció per trobar-se en la via pública celebrant una festa amb més de 15 persones sense guardar la distància mínima de seguretat i sense fer ús de la mascareta.

A més, també es va interposar una proposta de sanció al titular del vehicle del qual procedia l'ambientació musical, per celebrar espectacles o activitats recreatives infringint la prohibició ordenada per les autoritats sanitàries per raons de seguretat pública i posar en risc la salut en promoure la concentració de persones que no reuneixen les mesures sanitàries establides.

Els joves denunciats són de Paterna i de diferents municipis pròxims com Montcada, Godella, Burjassot, Rocafort, Llíria o València, d'edats compreses entre els 20 i els 25 anys.

Les actes alçades pels agents han sigut tramitades a la delegació del govern, que podria imposar multes que van dels 601 a 10.400 euros per als assistents i de 10.401 a 20.200 euros per al promotor.

Des de la Policia Local de Paterna fan una crida a la responsabilitat dels joves en aquests moments i recorden que les concentracions il·legals “provoquen vertaderes situacions de risc sanitari, per als joves concentrats i per a la resta de la població”.

També et pot interessar

stats