La policia dissol una festa clandestina de vora tres-centes persones al barri de Benimaclet

Els agents han detingut dues persones i han interposat 156 denúncies per no respectar la distància interpersonal ni portar mascareta.

El macrobotellot s'havia convocat al voltant de l'Exkombrera, un club nocturn situat al camí de l'Alqueria de Serra
El macrobotellot s'havia convocat al voltant de l'Exkombrera, un club nocturn situat al camí de l'Alqueria de Serra / Google Maps.

La Policia Local de València ha detingut dues persones i n'ha denunciat 156 en una festa clandestina al voltant de l'Exkombrera, un club nocturn situat al camí de l'Alqueria de Serra, al barri de Benimaclet, a València. Vora 300 persones s'havien reunit per a consumir alcohol sense respectar la distància interpersonal ni portar mascareta.

Els fets van passar diumenge al voltant de les 7.00 hores, quan un dispositiu policial integrat per una vintena d'agents va accedir al macrobotellot que s'havia organitzat. Els policies van detindre una jove de 25 anys per un delicte de tràfic de drogues i un altre per un delicte d'atemptat contra l'autoritat.

Així mateix, van denunciar 156 persones per no dur mascareta ni respectar la distància de seguretat interpersonal. També alçaren 13 actes per confiscació de drogues, dues per armes prohibides i cinc per la venda ambulant de begudes alcohòliques. A més, es van confiscar 125 pots de cervesa.

També et pot interessar

stats