La Policia dissol una baralla amb dos grups de 70 persones que havien quedat per a agredir-se a Mislata

L’alcalde ha condemnat els fets i ha assegurat que aquests actes no tenen cabuda a la localitat.

Imatge d'arxiu de la Policia Nacional
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional / À Punt NTC

Agents de la Policia Nacional han dissolt aquest divendres a Mislata una baralla entre dos grups de joves, que ha reunit unes 70 persones, que s'havien citat per a agredir-se.

Segons han confirmat fonts policials, la batussa ha tingut lloc al voltant de les 17.30 hores al carrer del Príncep d'Astúries. Al lloc s'han desplaçat dos furgons d'antidisturbis i diverses unitats d'Unitats de Prevenció i Resposta (UPR), així com efectius de la Policia Local de Mislata.

Durant l'altercat, alguns dels joves implicats portaven bats de beisbol i han llançat pedres als agents policials que tractaven de dissoldre la baralla. De moment no hi ha detencions.

L’alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, ha condemnat la baralla i ha assegurat que aquests actes no tenen cabuda a la localitat. “No tolerarem, de cap manera, que la convivència i el respecte queden qüestionats per uns quants vàndals, menors d’edat, sense coneixement i que utilitzen la violència com a diversió”, ha manifestat en un missatge en Twitter.

També et pot interessar

stats