La policia dissol de matinada una festa amb 42 persones en un pub de València

Els assistents han sigut denunciats per incomplir la normativa de seguretat per la Covid-19.

Imatge d'arxiu de la barra d'una discoteca
Imatge d'arxiu de la barra d'una discoteca / Joaquin Corchero (Europa Press)

La Policia Nacional ha dissolt aquesta matinada de diumenge una festa en un pub de la ciutat de València i ha denunciat les 42 persones assistents per incomplir la normativa de seguretat sanitària per la Covid-19. A més, també n'ha denunciat cinc –entre elles, el responsable del local– per tinença de substàncies estupefaents.

Segons fonts policials, al voltant de les 2:30 hores de la matinada, els agents han observat com grups reduïts de persones anaven entrant al local a pesar del tancament obligatori decretat a l'oci nocturn. Davant la sospita d'activitat, la policia ha muntat el dispositiu en el qual també hi han participat agents de paisà.

Un altre local desallotjat a Alacant

També durant la matinada d'aquest diumenge, la Policia Local d'Alacant ha desallotjat i tancat un pub on hi havia 58 persones. Segons ha informat el consistori, els agents trobaren clients consumint i les persones que estaven en la barra no guardaven la distància de seguretat, ni tampoc es mantenia la distància entre les taules. Els agents van estendre acta per l'obertura i l'incompliment de les mesures per a la prevenció del contagi de Covid-19.

També et pot interessar

stats