La policia dispara a l'aire per a dissoldre una baralla entre aficionats de l'Hèrcules i del Castelló

L'actuació policial ha acabat amb 3 detinguts i 7 ferits

La policia intervé en una baralla multitudinària entre aficionats a Alacant

Una multitudinària baralla entre aficionats de l'Hèrcules i el Castelló en les rodalies de l'estadi Rico Pérez ha deixat 7 ferits, dos dels quals han hagut de ser traslladats a un centre hospitalari, i tres detinguts, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Emergències i la Policia Local d'Alacant. 

La policia ha hagut d'intervenir en els voltants del camp per a dissoldre una baralla en la qual han participat 58 joves que han començat a pegar-se per causes que encara es desconeixen. Els agents han identificat 55 persones, 30 aficionats del Castelló i 25 de l'Hércules, als que previsiblement se'ls imposarà una sanció per infracció de la Llei de l'Esport amb mesura cautelar de prohibir-los entrar en un camp de futbol i sancions de fins a 3.000 euros. 

Segons fonts policials, dos agents de la policia local d'Alacant es trobaven prop del lloc dels fets atenent un accident quan han vist que començava la baralla i immediatament han tractat de dissoldre-la.

Abans de l'arribada dels reforços, els agents han intentat tranquil·litzar els aficionats, que no han fet cas a les indicacions policials i, fins i tot, els han increpat. Per a evitar ser agredits, els agents han hagut de disparar a l'aire i tots els implicats han fugit. Quan han arribat els reforços policials, han començat a perseguir els joves que vestien de negre i molts d'ells portaven la cara tapada. En l'operatiu han participat un total de 14 patrulles de la Policia Local i diverses de la Policia Nacional.

El CE Castelló i  El Hércules CF condemnen la baralla

El CE Castelló ha emés un comunicat oficial en què ha condemnat els greus incidents violents que van tindre lloc diumenge de vesprada entre aficionats del seu equip i de l’Hèrcules. A més, ha anunciat que en cas que hi haja abonats castellonencs implicats en la baralla, prendran mesures oportunes perquè “la violència no té lloc en el CE Castelló”. 

L’Hèrcules CF també ha condemnat oficialment “els incidents violents ocorreguts en les hores prèvies al partit” i mostra el rebuig “amb tota fermesa de les conductes violentes”. Alhora, es reafirma en la seua voluntat de “defensar els valors de l’esport davant d’aquestes accions injustificables”. El club garanteix que actuarà “en conseqüència amb tota la informació obtinguda” i que “prendrà les mesures necessàries per a eradicar aquest tipus d’actituds”.

També et pot interessar

stats