La Policia deté a València a una dona borratxa que va pegar la filla de sis anys

Els agents van trobar la dona inconscient en una parada d'autobús, i al costat, la menor plorant

Agent del Cos Nacional de Policia
Agent del Cos Nacional de Policia / Ministeri de l'Interior

Agents de la Policia Nacional han detingut a València una dona de 26 anys com a presumpta autora del delicte de maltractaments en l'àmbit familiar, ja que suposadament pegava la filla de sis anys. Mare i filla es trobaven en una parada d'autobús, en ple carrer, la mare tombada en un banc en estat d'embriaguesa i la xiqueta plorant al costat.

A la progenitora també se li imputa un delicte d'abandó de menor per aquest fet. Segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat, divendres, al voltant de les 15:00 hores, agents que realitzaven tasques de prevenció van ser requerits per un grup de persones en una parada d'autobús.

En aproximar-se, van veure una dona inconscient tombada al banc, aparentment, en estat d'embriaguesa, acompanyada d'una xiqueta plorant. Els agents van sol·licitar un indicatiu sanitari i van localitzar entre les pertinences de la jove dues botelles de vi obertes i una targeta de crèdit al seu nom.

Amb ella van fer les gestions pertinents per a esbrinar qui era la dona i van localitzar una direcció. Mentrestant, una altra patrulla es va dirigir al lloc en el qual la dona i la xiqueta pernoctaven per si hi haguera algun altre familiar que es fera càrrec de la menor. La gestió va ser negativa i es va determinar que ambdues estaven a soles.

A la dona la van traslladar a l'hospital mentre que els agents van portar la menor, que presentava un hematoma al nas, a les instal·lacions del grup de l'UFAM que va realitzar les gestions oportunes i la va portar a un centre de menors, després d'informar la Fiscalia de Menors.

Tant en el trasllat com en dependències policials, la xiqueta va manifestar que la mare li havia pegat i que bevia de manera habitual. La detinguda, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats