La policia deté 27 persones i desmantella quatre narcopisos en una operació antidroga a Alacant

Els arrestats estan en dependències policials a l'espera de prestar declaració.

Un vehicle policial en una imatge d'arxiu
Un vehicle policial en una imatge d'arxiu / CNP

La Policía Nacional ha detingut vint-i-set persones i ha desmantellat quatre narcopisos en una operació contra el tràfic de drogues a la zona nord d'Alacant. També han intervingut dues armes de foc, substàncies estupefaents i diners en efectiu.

La Comissaria Provincial ha informat en un comunitat que va caldre usar un helicòpter i "mitjans de dissuasió" per a garantir la seguretat dels agents i de la població, a causa de la conflictivitat del barri i al fet que es van llançar objectes contra els agents.

La investigació va començar a l'inici de l'any, quan la policia va tindre coneixement que hi havia diversos habitatges a la zona on es podria estar venent droga a la menuda.

Els arrestats, set dones i vint homes entre 62 i 23 anys estan en dependències policials a l'espera de prestar declaració, abans de passar a disposició judicial.

A més, s'ampliaran les reunions amb col·lectius en situació de risc i amb associacions de veïns per a recollir les seues inquietuds, propostes i iniciatives de cara a una millora de la seguretat ciutadana.

També et pot interessar

stats