La policia confisca a Puçol i Villena la partida més gran de droga cristall d'Espanya

Els agents decomissen dos tones de metamfetamina i detenen cinc persones, tres de nacionalitat espanyola, un ciutadà romanés i un altre mexicà

La Policia Nacional confisca a Puçol i Villena dos tones de metamfetamina
La Policia Nacional confisca a Puçol i Villena dos tones de metamfetamina / CNP

La Policia Nacional ha intervingut prop de dos tones de metamfetamina a les províncies de València i Alacant, la partida més gran que s'ha trobat a Espanya, i hi ha almenys cinc persones detingudes.

Els agents de la Unitat de Drogues i Crim Organitzat (Udico) de València juntament amb efectius de la central han trobat la droga, també coneguda com a cristall, en diversos registres a Puçol i Villena.

Les fonts consultades han indicat que la investigació, iniciada fa temps, està dirigida per un jutjat de Tenerife i que les perquisicions sobre esta organització no estan concloses.

Segons indica Las Provincias, dilluns van detindre cinc persones, tres de nacionalitat espanyola, un ciutadà romanés i un altre mexicà.

El jutge acorda l'ingrés en presó preventiva de quatre dels detinguts

L'autoritat judicial de Tenerife al capdavant de la investigació ha pres declaració este dijous als cinc investigats per videoconferència, i ha acordat l'ingrés a la presó preventiva comunicada i sense fiança de quatre d'ells i la posada en llibertat provisional del cinqué, al qual s'ha retirat el passaport i té l'obligació de comparéixer setmanalment.

Els imputa a tots delictes contra la salut pública per tràfic il·lícit de substàncies que causen un greu mal a la salut i d'extrema gravetat, blanqueig de capitals i pertinença a organització criminal.

També et pot interessar

stats