La policia coneixia el parador de l'acusat des de la denúncia de desaparició de Marta Calvo

S'alça part del secret de sumari, on s'ha sabut que la Guàrdia Civil té rastrejats pel mòbil els moviments de Jorge Ignacio Palma.

La policia coneixia el parador de l\'acusat des de la denúncia de desaparició de Marta Calvo
La policia coneixia el parador de l'acusat des de la denúncia de desaparició de Marta Calvo

Aquest dimecres continua la recerca del cos de la jove Marta Calvo, després que la compareixença en seu judicial de Jorge Ignacio Palma, el principal acusat de la seua mort, no haja permés aclarir-ne el parador. Palma continurarà a la presó de Picassent. Així ho ha decidit la jutgessa d'Alzira que instrueix el cas per les contradiccions i incoherències que troba en la versió que fins ara ha mantingut. Aquest dimarts, en seu judicial, només va parlar per a demanar perdó però no va quedar clar a qui es dirigia. 

La compareixença no era realment per a prendre declaració a l'empresonat, sinó per a decidir si es mantenien les mesures cautelars contra ell. Amb retard i envoltat de crits d'alguns veïns, Jorge Ignacio Palma arribava als jutjats d'Alzira, on va passar una hora i quart davant de la jutgessa. La titular del jutjat número 6 va ratificar la decisió de la magistrada del jutjat de guàrdia i va decidir que l'autor confés de la desaparició de Marta continuara tancat a Picassent per un delicte d'homicidi. 

La jutgessa ha alçat part del secret de sumari i així és com s'ha sabut que la Guàrdia Civil té rastrejats pel mòbil els moviments de Jorge Ignacio Palma des que la mare de Marta va denunciar la desaparició. Aquest punt el confirmava Pilar Jové, advocada de la familia de Marta Calvo, que ha confirmat que se l'ha pogut seguir durant els dies que ha estat desaparegut per les antenes de telefonia per on s'ha mogut.

Les parts també han pogut accedir a les diligències d'escorcolls en abocadors. L'empresonat haurà de comparéixer de nou en seu judicial per a declarar i en aquesta compareixença és quan es podria ordenar una reconstrucció dels fets. Ell sempre ha mantingut que Marta Calvo va morir de manera accidental després de consumir cocaïna amb ell i que va decidir esquarterar el seu cos perquè es va posar nerviós i va decidir desfer-se del cadàver. La recerca de les restes de la jove es manté pels voltants de Manuel.

També et pot interessar

stats