La policia conclou que els trets que va rebre un ciclista van ser un "succés accidental"

El caçador el va confondre amb un conill a la muntanya Orgègia d'Alacant el mes passat

El ciclista va rebre l'impacte de més de 100 perdigons a l'esquena
El ciclista va rebre l'impacte de més de 100 perdigons a l'esquena / À Punt NTC
21 de desembre 2021 - 12:56

La Policia Judicial de la Comissaria Nord d'Alacant ha determinat que el tret que va disparar un caçador contra un ciclista a la muntanya Orgègia el mes passat es deu a un "succés accidental", ja que el va confondre amb un conill. Al caçador se li atribueix un delicte per lesions greus, segons han informat fonts policials a Europa Press.

La investigació ha conclòs que la declaració del caçador concorda amb l'ocorregut i que la confusió es va deure a la distància i el desnivell al qual es trobava el ciclista i a la rapidesa amb què van passar els fets.

Els fets, investigats per la Brigada de la Policia Judicial del Cos Nacional de Policia després de la remissió de l'expedient informatiu per part de la Policia Local, van tindre lloc el 18 de novembre quan un ciclista va resultar ferit mentre circulava pel parc forestal urbà de la muntanya Orgègia, a Alacant.

En concret, l'home va rebre més de 100 perdigons d'un caçador que el va confondre amb un conill, que el van impactar en la zona lumbar, braços i mans. Va ser el mateix ciclista el que va alertar al centre de la Policia Local d'Alacant del succeït. Fins al lloc es van traslladar diversos agents i personal sanitari per a poder atendre el ferit.

El caçador tenia tots els permisos en regla i estava en una zona habilitada per a caçar.

També et pot interessar

stats