Detenen un home que havia atacat amb un ganivet un excompany de treball a Alaquàs

S'investiga si l'objectiu de l'assaltant era una excompanya a la qual havia assetjat, motiu pel qual aquesta el va denunciar i el van despatxar de l'empresa fa mesos

Un cotxe de la Policia Nacional, en una imatge d'arxiu
Un cotxe de la Policia Nacional, en una imatge d'arxiu / CNP

La Policia Local d'Alaquàs ha detingut l'home de 35 anys que aquest dilluns al migdia va atacar amb un ganivet i ferir de gravetat un excompany de faena en un polígon industrial de la localitat.

A la víctima, com publica el diari Levante, la van traslladar d'urgència a l'Hospital La Fe amb ferides a la panxa i el coll.

S'investiga encara si l'objectiu de l'assaltant era una excompanya de faena a la qual havia assetjat en el passat, motiu pel qual ella el va denunciar i el van fer fora de l'empresa fa mesos.

L'assetjador no arribà a veure la dona gràcies al fet que la resta de treballadors el van fer fora en veure'l rondant. Al cap d'uns minuts, tornà i atacà un dels excompanys que l'havien expulsat minuts abans. Mentre l'agressor fugia, altres treballadors auxiliaren el ferit i demanaren ajuda mèdica urgent. El SAMU traslladà el ferit al servei d'urgències de l'Hospital La Fe.

La jove va interposar denúncia per la reiteració en l'assetjament, denúncia que tramita un jutjat de Torrent.

També et pot interessar

stats