La policia busca un home per apunyalar la parella a Castelló de la Plana

S'investiga com un cas de violència de génere i la dona, de 43 anys, està hospitalitzada amb una ganivetada a l'abdomen però no es tem per la seua vida.

Imatge d'arxiu de l'Hospital General de Castelló
Imatge d'arxiu de l'Hospital General de Castelló / À Punt NTC

Els serveis d'emergència han assistit aquest dimarts a Castelló de la Plana una dona de 43 anys que presentava ferides d'arma blanca, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències. El presumpte autor de l'atac, parella de la víctima, va aconseguir fugir després de propinar-li una ganivetada i ara el busca la Policia Nacional. Agents del cos investiguen l'agressió com un cas de violència de génere.

La dona està ingressada a l'Hospital General de Castelló però evoluciona favorablement i està fora de perill. Els equips mèdics l'atengueren al seu domicili després que sobre les set de la vesprada del dimarts es donara l'avís a emergències. Li cosiren la ferida que presentava a l'abdomen i pogueren estabilitzar-la, abans de traslladar-la al centre hospitalari. 

El suposat agressor, que va abandonar la vivenda on residia amb la víctima abans que arribara la policia, està en parador desconegut. 

També et pot interessar

stats