La policia arresta dos homes per presumpta violència de gènere

Les detencions s'han dut a terme a Lugo i Granada.

La policia arresta dos homes per presumpta violència de gènere
La policia arresta dos homes per presumpta violència de gènere

La policia ha detingut aquest dissabte dos homes, un a Lugo i un altre a Granada, per la presumpta implicació a la mort de dues dones per violència masclista, totes dues per ferides d'arma blanca.

A Lugo ha sigut arrestat aquesta vesprada un home al qual s'investiga per la suposada implicació en la mort de la seua parella, una dona de mitjana edat el cadàver de la qual va ser trobat en un habitatge d'aqueixa ciutat la nit del divendres amb ferides d'arma blanca en diverses parts del cos.

Investiguen l'home, parella sentimental de la víctima des del passat estiu, per homicidi, violència de gènere i violència domèstica.

D'altra banda, a Granada ha sigut detingut un jove de 24 anys com a presumpte autor de l'assassinat de la seua exparella, una dona de 39 anys, que ha mort per ferides d'arma blanca.

Fonts de la subdelegació del govern han explicat que tot apunta a un crim masclista i que la víctima, la segona a la província en aquest 2020, no havia presentat denúncies. L'arrestat roman en dependències de la Guàrdia Civil i serà traslladat a les de la Policia Nacional en les pròximes hores.

També et pot interessar

stats