La policia adverteix d’una nova estafa per SMS fent-se passar per l’Agència Tributària

Ens comuniquen que ens pertoca un reemborsament i ens envien un enllaç al qual hem d’entrar per a rebre els diners, però és fals

Imatge del missatge de text fals mitjançant amb el qual es realitza l'estafa
Imatge del missatge de text fals mitjançant el qual es fa l'estafa / Twiter: @policia

La Policia Nacional ha advertit aquest divendres a través del seu compte de Twitter d’una nova estafa de phishing, mètode pel qual els estafadors envien un correu electrònic o missatge de text, com és aquest cas, fent-se passar per una entitat legítima com una xarxa social, un banc o una institució pública. En aquest cas, es tracta de l’Agència Tributària.

Els estafadors ens envien un missatge de text en el qual ens informen que aquest organisme ens ha classificat per a un reemborsament de 244,79 euros i ens indica una adreça web en què podem trobar el formulari que, suposadament, hem d’omplir per a rebre els diners. Però es tracta d’una estafa, i no d’una comunicació oficial de l’Agència Tributària, segons informa la policia.

Per tant, el que cal fer és mantindre la calma, no fer-li cas al missatge i eliminar-lo, segons indica la policia. I, sobretot, en cap cas entrar en l’enllaç que porta el missatge. 

També et pot interessar

stats