Polèmica per la recreació de crims en un centre comercial de Castelló

Es tracta d'una campanya publicitària amb motiu de Halloween que ha rebut nombroses queixes per xarxes socials

Un centre comercial de Castelló desperta la polèmica amb una arriscada campanya promocional / À Punt NTC

Un centre comercial de Castelló de la Plana ha generat la polèmica aquests dies amb una campanya de publicitat no apta per a les persones amb una especial animadversió a imatges de sang, tortures i assassinats.

Amb motiu de la celebració de Halloween l'espai s'ha omplit d'escenes terrorífiques per a convidar els clients a fer-se fotos i compartir-les en les xarxes. Una iniciativa que molta gent ha criticat, especialment els pares i mares que consideren que no és una atmosfera adequada per a anar-hi amb les criatures. Els experts coincideixen que no és una campanya apropiada per al públic familiar, el principal dels centres comercials.

Este año, en #Salera queremos conocer las fotos más terroríficas de Halloween. Es por eso que tenemos montadas distintas...

Posted by Salera Centro Comercial (página oficial) on Friday, October 22, 2021

Una alternativa menys invasiva és la d'un altre centre comercial de la ciutat de València, que també aposta per fer una campanya de Halloween, però de manera voluntària i controlada en un túnel del terror. De totes les maneres, els assistents no estaran lliures d'algun esglai.

També et pot interessar

stats