La pluja obliga a tallar la circulació del metro entre Meliana i Albalat dels Sorells durant dos hores i mitja

Metrovalència ha habilitat autobusos per a desplaçar els usuaris afectats per l'efecte de les fortes tempestes

Un dels trens de Metrovalencia en una imatge d'arxiu
Un dels trens de Metrovalència, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

La circulació de trens de Metrovalència s'ha interromput entre les estacions de Meliana i Albalat dels Sorells (Horta Nord), des de les 16:50 hores fins a les 19:15 d'aquest dimecres a causa de l'acumulació d'aigua aquesta vesprada, segons han informat fonts de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana. La línia està afectada, a més, per obres en el tram final entre Albalat dels Sorells i Rafelbunyol.

L'aigua que s'ha acumulat a la via a l'altura de Foios ha obligat a interrompre el servei de metro entre aquestes tres parades de la línia 3 i a substituir-lo per un servei d'autobús, que uneix les poblacions per on discorre en superfície aquesta línia de metro.

FGV ha recordat que el servei d'autobús ja comunicava Albalat dels Sorells, Museros, Massamagrell, la Pobla de Farnals i Rafelbunyol des del dia 14 d'abril per la col·locació d'una nova via. Les obres està previst que concloguen dilluns. I amb motiu de les pluges, s'ha ampliat aquest servei perquè l'autobús arreplegue els viatgers a Meliana i continue el trajecte fins a Rafelbunyol, passat per aquests municipis de l'Horta Nord.

També et pot interessar

stats