La pluja nega els carrers de Peníscola

El Baix Maestrat ha sigut la zona més afectada amb 72 litres per metre quadrat a Peníscola, amb els carrers amb un pam d'aigua i filtracions a les cases properes a les platges

Els efectes de la pluja als carrers de Peníscola / Twitter: @CarlotaSanz, @MariaRo11453872, @RabalChristian i @colacao_a.

El Baix Maestrat ha sigut la zona més afectada per les pluges de la passada nit. Les xifres a destacar són els 72 litres per metre quadrat de Peníscola i els 51 de Càlig.

La ciutat del papa Luna, la més turística de les comarques del nord, ha sigut la localitat més afectada, amb els carrers amb un pam d'aigua que, a més, entrava a les cases més properes a les platges.

L'oratge ha sigut complicat aquesta passada nit a la província de Castelló, amb un avís taronja per pluges que podien arribar a acumular més de 50 litres per metre quadrat a la costa nord. Precisament a Peníscola han intervingut els bombers en l'únic servei que han tingut relacionat amb la pluja, han anat a traure aigua d'un semisoterrani.

El veïnat ha denunciat a través de les xarxes socials el volum d'aigua que s'ha acumulat en alguns carrers de Peníscola i han compartit vídeos dels efectes de la pluja on es veu que entra aigua als baixos de les cases i ha demanat a l'Ajuntament que faça les obres i els col·lectors necessaris per a evitar aquestes situacions.

Les previsions apunten que la situació continuarà aquest dimecres. De fet, de cara a les pròximes hores, Aemet, l'Agència Estatal de Meteorologia, ha activat l'avís groc en previsió de tronades d'intensitat forta que poden acumular més de 20 litres per metre quadrat en una hora, que poden anar acompanyades amb fortes ràfegues de vent i amb possibilitats de granissades.

També et pot interessar

stats