Pluges a la vista dijous i divendres al litoral de la Comunitat Valenciana

Desembre arranca amb ambient fred i precipitacions que poden acumular 20 litres per metre quadrat en una hora

Un home camina, aquest divendres, baix la intensa pluja
Un home camina, aquest divendres, davall de la intensa pluja / Efe

Avís groc per precipitacions aquest dijous en quasi tot el litoral de la Comunitat Valenciana, exceptuant el litoral sud de la província d'Alacant, segons ha explicat l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). L'organisme estima que es poden acumular 20 l/m² en una hora i 60 l/m² en dotze hores.

L'alerta comença a les 6 de la matinada de dijous i està previst que concloga a les 23:59 hores de divendres. Dijous s'esperen ruixats ocasionalment amb tempesta al litoral, sense descartar que s'escampen cap a l'interior, les temperatures mínimes pujaran a la meitat sud i continuaran sense canvis a la meitat nord, les màximes baixaran o no variaran, hi haurà gelades febles en punts de l'interior i el vent serà del nord-est fluix a moderat al litoral i variable fluix a la resta.

Finalment, divendres el cel estarà nuvolós amb ruixats ocasionalment amb tempesta al litoral, sense descartar que s'estenguen cap a l'interior, i es produiran boires i bancs de boira matinals a l'interior, les temperatures mínimes tindran amb pocs canvis, les màximes pujaran, es produiran gelades febles a l'interior de la meitat nord i el vent serà del nord-est fluix a moderat en el litoral i de component est fluix en la resta.

També et pot interessar

stats