La platja de Pinedo segueix tancada al bany per prevenció

A Torrevella, els banyistes ja poden tornar a la platja de Los Náufragos, tancada a causa d'un vessament.

Platja de Los Náufragos
Platja de Los Náufragos / Ajuntament de Torrevella

La platja valenciana de Pinedo continua aquest dimarts tancada al bany per prevenció, després que aquest diumenge es produïra un vessament de la depuradora, encara que ja no hi ha males olors, segons han confirmat fonts de l'Ajuntament de València.

Les anàlisis de l'aigua han confirmat que diumenge es va produir un vessament d'aigua de la depuradora de Pinedo, que va alçar una mala olor a la zona de la platja. Per això, el consistori va prohibir el bany poc abans de les 17:00 h.

La mesura es manté aquest dimarts per raons de "seguretat i prevenció", malgrat que la platja ja "no presenta males olors ni té cap element que no siga normal", han confirmat les mateixes fonts.

Reobertura de la platja de Los Náufragos

A Torrevella, els banyistes ja poden tornar a la platja de Los Náufragos, també tancada al bany aquest dilluns després que es detectara un abocament "marró i apegalós", han explicat fonts de l'Ajuntament. El consistori ha confirmat aquest dimarts que la zona està neta i ja és apta per al bany. Segons sembla, es tractaria d'un abocament il·legal o d'algun vaixell que hauria netejat en el mar.

També et pot interessar