La platja de Llevant de Benidorm ja funciona sense cita prèvia

A partir d'aquest dilluns el públic hi podrà accedir sense reservar prèviament.

La platja de Llevant de Benidorm ja funciona sense cita prèvia
La platja de Llevant de Benidorm ja funciona sense cita prèvia

La platja de Llevant de Benidorm (Marina Baixa) funcionarà sense reserves prèvies a partir d'aquest dilluns, 31 d'agost, igual que ho va fer fins a mitjan juliol i com la resta de platges de la ciutat des que es van reobrir el 15 de juny. El municipi oferia vora 28.000 places a la platja de Llevant, on calia reservar data i torns disponibles.

Així ho va anunciar divendres l'alcalde de la ciutat, Toni Pérez, qui ha explicat que "a partir del dilluns es desactiva la plataforma web de reserva", ja que s'espera un descens de la demanda a les platges. De la mateixa manera, també "s'avançarà a les 21.00 hores l'horari de tancament dels arenals". Pérez ha recalcat que el projecte d'ordenació de les platges, el Benidorm Beach Safety, és "des de la seua posada en marxa un projecte viu i modulable que s'ha adaptat a les circumstàncies i realitat de cada moment", atenent variables com la demanda.

Justament va ser l'augment de la demanda el que va comportar l'activació de la plataforma de reserves a la platja de Llevant el 17 de juliol. Des de llavors, s'han formalitzat 167.012 reserves de parcel·les, 121.757 d'elles de manera online.

També et pot interessar

stats