La platja de les Fonts d’Alcossebre, tancada al bany per cinqué dia consecutiu

Aquest dimarts se sabran els resultats, i hi ha una reunió entre hotelers, Ajuntament i Generalitat per a trobar una solució.

VÍDEO | La platja de les Fonts d’Alcossebre, tancada al bany per cinqué dia consecutiu

La platja de les Fonts, a Alcossebre, continua tancada al bany per cinqué dia consecutiu com a conseqüència de la contaminació d'aigües fecals. 

La Generalitat assegura que aquest dimarts se sabran els resultats sobre la qualitat de l'aigua. A més, també s'ha fixat una reunió entre hotelers, Ajuntament i Generalitat per a trobar una solució definitiva a aquest problema, que ja va ocórrer en 2017.

Per la seua banda, l'Ajuntament d'Alcalà de Xivert-Alcossebre ha assegurat que les anàlisis per a realitzar el seguiment de la qualitat mediambiental de l’aigua de la platja donen un resultat òptim per al bany. Per això, ha demanat a l'administració que els donen els resultats a primera hora del dimarts per a poder reobrir la platja, una de les més turístiques de les comarques del nord. 

Com a mesura per a facilitar l'estada dels turistes, des de la corporació municipal s'ha posat en marxa un autobús gratuït entre la platja de les Fonts i la del Carregador. 

També et pot interessar