La platja d'Alcossebre continuarà tancada almenys fins dimarts

Un autobús gratuït trasllada els usuaris de la platja de les Fonts a la del Carregador.

VÍDEO | La platja d\'Alcossebre continuarà tancada almenys fins dimarts

La platja de les Fonts d'Alcossebre continuarà tancada almenys fins aquest dimarts. La Generalitat ha confirmat que fins a demà no tindran els resultats de les anàlisis i, per tant, no poden assegurar la bona qualitat de l'aigua. L'ajuntament de la localitat ha demanat a l'administració que els donen els resultats demà a primera hora per a poder reobrir aquesta platja, una de les més turístiques de les comarques del nord. 

El sector turístic d'Alcossebre esperava aquest matí el resultat de les anàlisis de l'aigua d'aquesta platja tancada des de fa cinc dies per contaminació d'aigües fecals. Com a mesura per a facilitar l'estada dels turistes, des de la corporació municipal s'ha posat en marxa un autobús gratuït entre la platja de les Fonts i la del Carregador. 

A més, l'Ajuntament ja ha pres mesures per tal que les aigües fecals del brollador no desemboquen a la platja i ha col·locat una bomba que connecta el brollador amb el clavegueram municipal per tal que l'aigua vaja directament a la depuradora d'Alcalà de Xivert.

També et pot interessar

stats