La plataforma en Defensa del TEA es manifesta un divendres més per a exigir més recursos

Des de fa huit mesos les famílies es concentren per a denunciar la "greu situació" que viuen les famílies amb fills amb TEA.

Des de fa huit mesos les famílies es concentren per a denunciar la "greu situació" que viuen les famílies amb fills amb TEA
Des de fa huit mesos les famílies es concentren per a denunciar la "greu situació" que viuen les famílies amb fills amb TEA / À Punt NTC

Des de fa huit mesos, les famílies de la Plataforma en Defensa del Trastorn de l'Espectre Autista (TEA) de la Comunitat Valenciana es manifesten a la plaça de Manises de València  per a demanar més recursos, més plantilla i més formació per a atendre les necessitats de xiquets i adolescents amb autisme. A més, també demanen més facilitats per la inserció laboral. 

El mes de març representants d'aquesta plataforma i de la Confederació Autisme Espanya es van reunir amb Ximo Puig per a explicar-li la "greu situació" que viuen les famílies amb fills amb TEA a la Comunitat Valenciana. De fet, li van traslladar que consideren que aquesta ha sigut “una legislatura perduda”. Al seu parer, “en lloc d'avançar en la qüestió del TEA, les famílies han vist reduïts els seus drets”.

També et pot interessar

stats