La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca es concentra a les portes del Suprem contra els abusos bancaris

La PAH demana que la fiscalia defenga davant l’alt tribunal les seues reivindicacions.

Al voltant de 150 persones han participat en la manifestació convocada per la PAH
Al voltant de 150 persones han participat en la manifestació convocada per la PAH

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) ha convocat aquest dimecres una manifestació davant les portes del Tribunal Suprem contra els abusos bancaris que, segons consideren, s’han estat perpetrant a les últimes dècades per les entitats bancàries. La concentració es va fixar després que es fera públic que la sala del contenciós administratiu es reunirà en ple el pròxim 5 de novembre per a revisar si mantenen la decisió acordada per sis magistrats d'aquesta sala que afirma que han de ser els bancs els que han de pagar l'impost d'actes jurídics documentats.

Des de la plataforma afirme que "la legitimitat del Tribunal Suprem està en entre dit". Per això, la PAH demana que la Fiscalía també defense davant l’Alt Tribunal les seues reivindicacions perquè creuen que ara mateix no és garant de res.

Al voltant de 150 persones han acudit a la protesta en defensa de les pensions i dels afectats per les hipoteques.  Els manifestants han cridat davant les portes del Tribunal Suprem  consignes com ara "alguna cosa fa mals olor en aquest tribunal" per a denunciar el que ells consideren un tracte de favor dels jutges cap als bancs. 

També et pot interessar

stats