La plataforma Cuidem Benimaclet presenta 1.000 noves sol·licituds per a frenar el PAI Benimaclet Est

El projecte suposa edificar prop de 1.400 habitatges en un barri que, segons afirmen, està en risc de col·lapse poblacional.

Cuidem Benimaclet presenta 1.000 noves sol·licituds per a frenar el PAI Benimaclet Est
Cuidem Benimaclet presenta 1.000 noves sol·licituds per a frenar el PAI Benimaclet Est / À Punt NTC

La plataforma Cuidem Benimaclet ha presentat aquest dilluns 1.000 noves sol·licituds formals a l'Ajuntament de València per a frenar el PAI Benimaclet Est. D'aquesta manera, tornen a mostrar el rebuig a un projecte que significa edificar prop de 1.400 vivendes en un barri que, segons afirmen, està en risc de col·lapse poblacional i que suposa una desfeta ecològica per a la zona d'horta. 

Per aquest motiu, demanen la desclassificació del sòl per a evitar l'execució del PAI presentat per Metrovacesa el passat desembre ja que asseguren que no existeix cap argument, més allà de l'econòmic, que justifique la construcció dels nous habitatges. 

A més, el pròxim dissabte a les sis de la vesprada, al Parterre de València, s'uniran a la manifestació de València No Està En Venda per a denunciar que el territori i l’habitatge no són mercaderies sinó béns comuns a gestionar per a conservar-los i posar-los en valor.

També et pot interessar

stats