La plataforma balear Per un bon finançament es reuneix amb la seua homòloga valenciana

Representants d'aquesta comissió de les Balears mantenen una trobada a València amb la Comissió i la Xarxa d'Entitats per un Finançament Just.

Representants de la Plataforma Finançament Just amb diputats i diputades valencians davant del Congrés
Representants de la Plataforma Finançament Just amb diputats i diputades valencians davant del Congrés / @CEV_CV

La plataforma balear Per un bon finançament es reuneix a València amb la seua homòloga a la Comunitat Valenciana, la Comissió i la Xarxa d'Entitats per un Finançament Just.

Representants d'aquesta comissió de les Illes Balears mantindran una trobada amb les organitzacions que van promoure la manifestació de novembre del 2017 per un finançament just i que també agrupen partits polítics, organitzacions sindicals i empresarials, entre d’altres.

En concret, les delegacions tenen previst una trobada de faena a les 9:30 hores al Col·legi Major Rector Peset de València.

A les 14:00 hores tenen prevista una recepció al Palau dels Borja, on el president de les Corts, Enric Morera, saludarà els membres de Per un bon finançament, en la setmana en què s'ha mantingut una reunió de la comissió mixta Corts-Consell per a analitzar el model de finançament autonòmic.

En la primera trobada també participaran els portaveus dels grups parlamentaris, el conseller d'Hisenda, Vicent Soler, i l’Alt Comissionat pel Finançament de la Comunitat Valenciana.

Després de la recepció, a les 17:00 h, està prevista una reunió a la sala Vinatea de les Corts entre els components de la delegació balear i representants dels grups parlamentaris valencians.

També et pot interessar

stats