Planes i Alcoi es concentren per condemnar la violència masclista

La localitat on han passat els fets i la ciutat natal de la víctima condemnen l'assassinat d'una jove de 29 anys.

Planes i Alcoi es concentren per condemnar la violència masclista
Planes i Alcoi es concentren per condemnar la violència masclista

Els ajuntaments de Planes, al Comtat, i Alcoi han convocat una concentració aquest dimarts al migdia per a mostrar el rebuig de la ciutadania per l'assassinat d'una jove de 29 anys, presumptament a mans de la parella, de 34.

Així mateix, per a condemnar l'assassinat també hi haurà concentracions a les 12:00 hores a les portes del Palau de la Generalitat i a la porta principal del Palau dels Borja.

L'alcalde de Planes, Javier Sendra,  ha insistit en Les notícies del matí en l'impacte de crims com aquest en el dia a dia d'un poble tan xicotet.

Jornada de violència masclista

Precisament aquest dimarts les Corts fan unes jornades de violències masclistes, amb la col·laboració de la Unió de Periodistes, que reuneix reconegudes expertes i professionals feministes.

Les jornades tenen com a objectiu crear un espai de reflexió col·lectiva sobre el tractament informatiu de les violències masclistes per compartir dubtes i dificultats, presentar experiències i recursos i fer aportacions de millora. Però, a més, pretenen anar més allà per a detectar i transformar les estructures i els mecanismes que reforcen les desigualtats en els mitjans de comunicació.

També et pot interessar

stats