La Plana busca un piròman que podria estar darrere de més de 60 incendis

Les forces de seguretat li segueixen la pista des de fa més de dos anys.

Una de les últimes parcel·les cremades
Una de les últimes parcel·les cremades / À Punt NTC

Un piròman, que podria estar darrere de seixanta incendis a la Plana Baixa i a la Plana Alta, és a hores d’ara un dels homes més buscats en aquestes comarques. Les forces de seguretat li segueixen la pista des de fa dos anys, però els incendis que ha provocat han augmentat en les últimes setmanes.

La Policia Local de la Vall d'Uixó ha explicat en À Punt Notícies que el modus operandi del presumpte autor és fer incendis de xicotetes dimensions i a qualsevol hora del dia. Durant aquest cap de setmana n'hi ha hagut set, tres a la Vall d'Uixó, i els policies sospiten d'aquesta persona.

David Julià, inspector de la Policia Local d'aquest municipi apunta que els camps de cultiu abandonats, que s'encenen fàcilment, i els moments del dia en què s’alça el vent són dues de les circumstàncies que sol aprofitar l'incendiari per a botar foc. A Almassora, aquest dilluns hi ha hagut un d'aquests incendis. Tot i que es produeixen en zones abandonades, de vegades causen danys en les explotacions agrícoles.

També et pot interessar

stats