La plaça de l'Ajuntament de València es tanca per complet al trànsit

L'EMT informa dels canvis en 15 línies d'autobusos de manera presencial i mitjançant un web específic.

Recreació de la futura plaça de l'Ajuntament de València, on els vianants guanyaran espai
Recreació de la futura plaça de l'Ajuntament de València, on els vianants guanyaran espai / À Punt

La plaça de l'Ajuntament es tanca per complet al trànsit aquest dilluns per a dur a terme les accions que la convertiran en un espai per als vianants. Aquest era un dels compromisos del govern municipal, que vol convertir durant la present legislatura places com la de Bruixes, la de la Reina o la de Sant Agustí en "espai públic per a les persones".

Com a conseqüència, la nova xarxa de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València comença a funcionar aquest dilluns, després d'ajornar-se la posada en marxa prevista per al 23 de març a causa de la crisi de la Covid-19. Així, les línies d'EMT circulen amb nous recorreguts, "més directes i ràpids" que utilitzen el nou doble carril segregat d'ús exclusiu per a vehicles de l'EMT i taxis.

El total de línies afectades pel canvi de servei són 15. L'Empresa Municipal de Transports informarà d'aquests canvis en totes les parades afectades, les seues xarxes socials, la seua aplicació mòbil, el canal EMTV i un web on es difondrà informació singularitzada de cada línia.

A més, es reforçarà la informació a peu de carrer i s'establiran quatre punts informatius situats a Tetuan, Porta de la Mar, Xàtiva i la plaça de l'Ajuntament.

Aquests punts d'informació estaran adaptats a la situació d'excepcionalitat actual, seguint les indicacions sanitàries. En els expositors, habilitats amb mampares de separació per a evitar el contacte directe amb les persones, hi haurà fullets i informació que els usuaris podran recollir directament.

També et pot interessar

stats