El pla de vacunació comença la setmana a la Comunitat Valenciana amb 55.000 dosis més de Pfizer

S'han administrat ja un total de 397.231 dosis de la vacuna contra el coronavirus i han rebut les dues dosis 113.831 persones.

Nova remesa de vacunes a l'aeroport de Manises
Nova remesa de vacunes a l'aeroport de Manises / Delegació del Govern

L'aeroport de València ha rebut aquest dilluns una nova remesa de vacunes contra la Covid-19 que seran custodiades per les Forces de Seguretat de l'Estat per a la seua distribució a les províncies d'Alacant, Castelló i València. "Seguim el pla de vacunació, ja han aterrat les vacunes de Pfizer", ha valorat la consellera de Sanitat, Ana Barceló, en xarxes socials després de conéixer l'arribada de la nova remesa.

Segons la delegació del govern, la remesa conté 54.990 dosis de la vacuna de Pfizer, que s'entreguen a la Conselleria de Sanitat perquè les distribuïsca per tota la Comunitat Valenciana per a combatre la pandèmia de coronavirus.

La Conselleria de Sanitat va iniciar dijous passat la vacunació contra el coronavirus dels cuidadors no professionals dels grans dependents, que són al voltant de 18.500 persones a la Comunitat Valenciana.

En la seua actualització de dades del passat divendres, la conselleria va informar que la Comunitat Valenciana havia administrat ja un total de 397.231 vacunes contra el coronavirus i havien rebut les dues dosis 113.831 persones.

També et pot interessar

stats