El Pla de Recuperació del Talent facilita el retorn de cinc joves de Castelló

Un psicòleg, una enginyera, una infermera, un informàtic i una emprenedora aportaran ara valor afegit al teixit empresarial local.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco (centre), en la presentació del primer programa del retorn del talent, en una imatge d’arxiu
L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco (centre), en la presentació del primer programa del retorn del talent, en una imatge d’arxiu / Ajuntament de Castelló

L’Ajuntament de Castelló ha activat per segon any consecutiu el Pla de Recuperació del Talent. Té com a objectiu facilitar la posada en marxa de nous projectes empresarials promoguts per persones vinculades a Castelló i que estiguen residint a l’estranger o fora de la Comunitat Valenciana. Són professionals que volen tornar i que aporten valor afegit al teixit empresarial local.

Enguany tornaran a la ciutat de la Plana per a desenvolupar el seu negoci un psicòleg de 24 anys que treballava a Brussel·les, una enginyera industrial de 34 anys que estava a Alemanya, una infermera de 27 anys que estava a Anglaterra, un informàtic de 32 anys que estava treballant a Barcelona, i una emprenedora de 34 anys i resident a Londres, que desenvoluparà un projecte empresarial innovador dins del sector tèxtil a la ciutat de Castelló.

En aquesta segona edició s’han concedit ajudes que sumen 99.000 euros destinades a quatre entitats per a la contractació de persones vinculades a Castelló, que es dediquen a l’atenció social i assessorament jurídic a col·lectius en risc d’exclusió, l’atenció sanitària, la innovació tecnològica i al sector petrolier.

També et pot interessar

stats