El pla Convivint s'amplia amb dos nous centres per a majors a Biar i Asp i un de diversitat a Santa Pola

Aquesta iniciativa preveu la construcció i rehabilitació, fins a 2025, de 40 centres de majors, diversitat funcional, salut mental i infància a les comarques alacantines per valor de 121 milions d'euros

Carlos Mazón i Aitana Mas signen la declaració per a ampliar el pla Convivint en l'Edifici PROP d'Alacant
Carlos Mazón i Aitana Mas signen la declaració per a ampliar el pla Convivint en l'Edifici PROP d'Alacant / Diputació d'Alacant

La vicepresidenta i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Aitana Mas, i el president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, han signat aquest dilluns la declaració institucional de col·laboració per a l'ampliació del pla Convivint d'infraestructures de serveis socials.

Aquest acord permetrà completar el mapa social amb nous serveis i cofinançar tres centres de dia per a majors i diversitat funcional amb una aportació provincial de sis milions d'euros.

El conveni recull el compromís adquirit per totes dues institucions per a ampliar el pla Convivint amb tres centres nous a la província, d'entre 40 i 50 places cadascun. Es tracta d'un centre de dia per a persones amb diversitat funcional a Santa Pola i dos centres de dia per a persones majors, que se situaran un a Biar i un altre a Asp.

El pla Convivint preveu la construcció i rehabilitació, fins a 2025, de 40 centres de majors, diversitat funcional, salut mental i infància a les comarques alacantines per valor de 121 milions d'euros.

Aitana Mas ha explicat que, a més dels tres centres nous cofinançats per la Diputació d'Alacant, la Generalitat té ja avançada la tramitació de molts projectes a la província, amb l'inici de la primera fase.

Per part seua, Mazón s'ha congratulat de la signatura del conveni entre totes dues institucions, gràcies a la qual s'impulsarà la construcció de centres d'atenció primària específica i d'atenció secundària, d'acord amb el mapa de necessitats del conveni.

També et pot interessar

stats