Sense pistes sobre el parador de Marta Calvo, tres setmanes després

La jove de 25 anys va desaparéixer a Manuel després de citar-se amb un home, principal sospitós, que podria haver fugit d'Espanya.

Imatge de portada: Els investigadors utilitzen luminol per a buscar restes biològiques

Tres setmanes després, continua sense haver-hi cap pista sobre el parador de Marta Calvo, la jove de 25 anys que va desaparéixer a Manuel (Ribera Alta) després de citar-se amb un home que havia conegut per internet.  La Guàrdia Civil ha ampliat la recerca a la comarca de la Vall d'Albaida, concretament a un altre pis que ell, principal sospitós de la desaparició, tenia llogat a l'Olleria. El municipi es troba a 30 quilòmetres de Manuel. 

Els agents han açat el el terra de la vivenda de la casa de Manuel, també propietat del sospitós, que és el lloc on els dos es van citar. La investigació apunta que aquest home, de 35 anys i que té antecedents per tràfic de drogues, podria haver fugit d'Espanya. Les tasques de recerca s'han interromput per hui però es reprenen divendres a primera hora. 

El delegat del govern espanyol a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha confirmat que aquest dijous no hi ha hagut "avanços substancials" en la investigació. Per això, ha detallat que tant la Policia Nacional com l'Autonòmica han oferit col·laboració per a sumar-se a les tasques de recerca, i que la Unitat Militar d'Emergències també podria participar-hi els pròxims dies. 

Segons ha explicat, els treballs de recerca se centren en tres "qüestions bàsiques": localitzar la jove desapareguda en el millor estat possible, buscar la que, presumptament, ha sigut l'última persona que ha estat amb ella (en referència al sospitós) i tractar d'aclarir com ocorregueren els fets. "Tenim una profunda sospita que poguera haver-la duta a una desaparició forçosa", ha dit. 

Agents especialitzats de la Guàrdia Civil han registrat aquest dijous durant quasi huit hores una vivenda de l'Olleria en què el principal sospitós de la desaparició va estar recentment. La recerca de pistes s'ha estés a rius, avencs, coves i pous pròxims, amb l'ajuda de bussejadors especialistes de la Guàrdia Civil. Entre altres zones han pentinat amb llanxes el riu Albaida, prop de la casa on se li va perdre la pista.

També et pot interessar

stats