El pis on han trobat un esquelet a València feia anys que estava buit

Les restes humanes estaven dins d´una xicoteta construcció formada per rajoles i ciment, ubicada dins d'un pati de llums de la vivenda.

Una reforma en un pis del barri de Benimaclet, al nord de la ciutat de València, ha provocat el descobriment d'un esquelet humà a trossos. Les restes estaven ocultes dins d'una xicoteta construcció formada per rajoles i ciment, que està ubicada dins d'un pati de llums de la vivenda. Els obrers, que feren la macabra troballa sobre les set de la vesprada de dissabte, avisaren de manera immediata la Policia Nacional que ràpidament va desplegar un ampli dispositiu, segons han explicat a À Punt testimonis presencials del barri, on els fets han causat l'alarma i la sorpresa entre el veïnat. 

Efectius de la policia científica i de la policia judicial participaren en l'operatiu, així com altres dotacions d'agents. Les restes, ocultes dins d'una bossa, han sigut traslladades a l'Institut de Medicina Legal de València per a tractar de determinar l'antiguitat dels ossos i si la causa de la mort va ser violenta.

Els agents no descarten cap línia d'investigació. La família propietària de la vivenda, situada en el número 29 del carrer del Doctor Vicent Zaragozà, van adquirir l'immoble fa uns mesos i havien encarregat una reforma integral. El pis feia molts anys que estava desocupat, segons han explicat a À Punt els veïns de la porta del costat on s'han trobat els óssos. 

Un dels veïns explica que l'anterior propietària no havia volgut llogar ni vendre la vivenda, a pesar de la insistència d'ell i la seua parella per adquirir-la. El testimoni també explica que, fa uns deu anys, al pis on s'ha trobat l'esquelet va viure en règim de lloguer una parella d'origen polonés amb una filla. El veí assegura que l'home tenia problemes d'alcoholisme i es van produir episodis de maltractaments, amb freqüents baralles i agressions a la dona. Posteriorment, ella els va dir que se'n tornava a Polònia junt amb la seua filla i no la van tornar a veure. L'home es va quedar a viure a soles a la vivenda durant un temps i després també va deixar el pis, que ha estat buit des d'aquell moment.

També et pot interessar

stats