La pirotència de Ricard Caballer renuncia a disparar més castells a Espanya per "les traves burocràtiques"

Ricasa reorientarà l'àrea de negoci a la fabricació de material pirotècnic

La pirotència de Ricard Caballer renuncia a disparar més castells a Espanya per "les traves burocràtiques" / À Punt NTC

Pirotècnia Ricasa (Ricardo Caballer) ha anunciat que deixarà de disparar castells i mascleaes en tot el territori espanyol i que se centrarà en la fabricació de material pirotècnic, a causa de les "traves burocràtiques" a l'hora de la contractació d'espectacles i la "dificultat" de trobar personal qualificat per a aquests esdeveniments.

En un comunicat la companyia anticipa que deixarà "aparcats" els espectacles, encara que deixa la porta oberta a tornar a fer-los en algun moment. La decisió, expliquen, la porten "meditant des del 2019". En qualsevol cas, Ricasa complirà "amb alguns compromisos contractats".

"Aquesta empresa aposta en aquests moments i plenament per la fabricació de producte de qualitat en detriment dels espectacles pirotècnics", ha manifestat la companyia, que ha indicat que la decisió s'ha vist "accentuada" per situacions com la cancel·lació d'espectacles contractats en l'últim moment els motius del qual "en molts casos" no comparteixen.

També, afig, per les "traves burocràtiques" a l'hora de contractar espectacles sota aquest paràmetre i "no com un servei o subministrament" però, sobretot, per "la dificultat de trobar personal qualificat" per a dur a terme les disparades pirotècniques.

"Al principi es va sospesar la idea de realitzar només espectacles de major envergadura, però una vegada pensat i pel respecte que tenim a tots els nostres clients, tant ajuntaments com comissions de festes que ens han acompanyat durant tants anys, s'ha decidit no realitzar-ne cap", afig Ricasa.

La històrica pirotècnia s'acomiada agraint l'afició i la clientela la confiança depositada en l'empresa: "Gràcies a tots per estar sempre ací i fer-nos sentir en cadascun dels nostres espectacles la vostra calor, i gràcies sobretot a totes les ciutats, pobles, festes... que han depositat la seua confiança en Ricasa".

"Som pirotècnics i ens agrada disparar, fer vibrar a la gent amb els nostres espectacles, però pensem que és el moment de deixar aparcats el que es refereix a espectacles i centrar-nos en la fabricació, esperant que la situació siga més favorable i deixant la porta sempre oberta a una possible tornada", ha agregat.

També et pot interessar

stats