La pirotècnia Caballer entra en liquidació

L'empresa no ha superat el concurs de creditors que va declarar el propietari el juny de 2017.

La pirotècnia no ha superat el concurs de creditors que Caballer va declarar el 13 de juny de 2017
La pirotècnia no ha superat el concurs de creditors que Caballer va declarar el 13 de juny de 2017 / Efe

La Pirotècnia Caballer SA, la més antiga d’Espanya, fundada el 1880, ha entrat en liquidació. Així ho constata el Butlletí Oficial del Registre Mercantil, on s’indica que cessa Vicente Caballer Ramírez com administrador únic.

La pirotècnia no ha superat el concurs de creditors que Caballer va declarar el 13 de juny de 2017. A més, la filial, La Baseta SL, també ha entrat en liquidació després d’acollir-se al concurs de creditors en la mateixa data.

Vicente Caballer va manifestar que l'empresa es va presentar al concurs de creditors voluntàriament degut als retards i impagaments per part dels ajuntaments i a la baixada de demandes a conseqüència de la crisi econòmica.

La pirotècnia, amb més de cent treballadors, té unes instal·lacions de grans dimensions, en les quals es va invertir una gran quantitat de diners, tal com va afirmar Caballer, "animat per la Generalitat per a fer la fàbrica més modèlica".

Durant els quasi 140 d’història, la Pirotècnia Caballer ha comercialitzat els seus productes en 35 països i ha arribat a realitzar prop de 1.000 espectacles pirotècnics a l’any.

També et pot interessar

stats