Pipper, el gos 'influencer' que consciencia sobre el turisme amb animals

Fa un any que recorre Espanya perquè les institucions faciliten els viatges amb companys d’altres espècies.

Pipper, el gos \'influencer\' que consciencia sobre el turisme amb animals
Pipper, el gos 'influencer' que consciencia sobre el turisme amb animals

Pablo Muñoz és periodista i també amant dels animals. Tot va canviar quan va aparéixer Pipper, el seu gos. Aleshores havia de viatjar molt per qüestions de treball i es va adonar que aquest ritme de vida no el podia compaginar amb el seu amic. És per això que va decidir deixar la faena i dedicar-se a fer la volta a Espanya amb Pipper per a conscienciar les institucions sobre els entrebancs de viatjar amb animals. 

“Un gos és un membre més de la família i cal cuidar-lo”, assenyala Pablo Muñoz, que aquests dies visita diferents ciutats de la Comunitat Valenciana. Alerta de les dificultats que moltes vegades es troba en localitats com ara València, per a accedir a espais públics com l’exposició del Ninot, pujar al bus, i que fins i tot ha trobat restriccions a l'hora d'accedir al metro. “Tampoc en les oficines de turisme tenen constància de cap atracció turística que es puga visitar amb gos”, ha assegurat.

Comenta que li crida l’atenció que aquesta situació es done en una ciutat com València, que fa poc va rebre el segell de “pet friendly”, per la qual cosa convida les autoritats a “apostar pel turisme amb els companys animals”. En aquest sentit, Muñoz posa com a exemple localitats com ara Palma, on es pot anar en bus amb animals, o Gijón, per a ell un referent en el turisme amb companys d’altres espècies. 

Un influencer amb més de 50.000 seguidors en xarxes socialsPipper és un influencer de veres, amb més de 50.000 seguidores i seguidors en xarxes socials. En aquests perfils es poden veure i viure les seues experiències. Ha visitat dotze comunitats autònomes i ha recorregut més de 15.000 quilòmetres.Pipper també pretén conscienciar sobre l’abandó d’animals, ja que Espanya és un dels països amb les taxes més altes. Es calcula que a les llars espanyoles viuen al voltant de cinc milions de gossos.A més de les xarxes socials, podeu seguir les aventures de Pipper en el web Pipper on tour.  Un influencer amb més de 50.000 seguidors en xarxes socials

influencer

influencer

web Pipper on tour

També et pot interessar

stats