Picabaralla de pissarres en les xarxes entre Manolo Mata i Carlos Mazón

El síndic del PSPV i el líder del PPCV han creuat opinions per les diferències econòmiques entre la Comunitat Valenciana i Madrid

Carlos Mazón i Manolo Mata
Carlos Mazón i Manolo Mata / À Punt NTC

El president de la Diputació d’Alacant i líder del PPCV, Carlos Mazón, i el síndic del PSPV a les Corts, Manolo Mata, han iniciat una picabaralla en Twitter on han explicat, en pissarres, quines són les diferències en el pagament d’impostos entre la Comunitat Valenciana i la Comunitat de Madrid. 

El primer a publicar un vídeo ha sigut Mazón, on retrau al president de la Generalitat, Ximo Puig, que no abaixe els impostos a les rendes més baixes, “tal com sí que ho fa la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso”. En concret, el líder dels populars valencians ha apuntat que mentre que a Madrid la taxa impositiva que s’aplica a les rendes més baixes és del 18%, en el cas del territori valencià, se situa en el 21%.

“El que ha de fer és baixar la pressió fiscal a Espanya i a la Unió Europea, i sobretot, ajudar les rendes més baixes, que són les que més ho necessiten”, deia Mazón, dirigint-se al cap del Consell. 

Davant d'aquesta exposició, el síndic socialista li ha retret a Mazón que critique “sistemàticament” la Comunitat Valenciana i pose d’exemple la líder del PP madrileny, Díaz Ayuso. Mata ha criticat que es parle d’impostos a rendes baixes i no compare les dues autonomies pel que fa al preu del lloguer a la ciutat de Madrid i les despeses en educació, sanitat i serveis socials. 

“Si Mazón vol fer un Cantó i anar-se’n a la Comunitat de Madrid, pont de plata”, sentencia Mata. 

El líder popular ha tancat la conversa en Twitter responent al vídeo de Mata amb el següent missatge: "Bon intent, Manolo. Però repeteix amb mi: rendes baixes, rendes baixes, rendes baixes!!!".

També et pot interessar

stats