El pes d'una piscina de 8.000 litres a la terrassa afona el sostre d'una casa a Elda

Dues persones han sigut ateses, una d'elles per una ferida en una cama i l'altra per una crisi d'ansietat.

Imatge de com ha quedat l'habitatge després d'afonar-se el sostre

El sostre d'un habitatge unifamiliar a Elda s'ha afonat perquè no ha aguantat el pes d'una piscina desmuntable de 8.000 litres instal·lada a la terrassa. A causa d'aquest succés, una unitat del SAMU ha atés un menor de 17 anys per una ferida en una cama i un adult, de 37, per una crisi d'ansietat. Després de rebre atenció sanitària els dos han rebut l'alta.

Fins al lloc s'han desplaçat bombers del consorci provincial, que han evacuat, mitjançant escales, les set persones -tres adults i quatre xiquets- que residien a l'habitatge. Els bombers també han sanejat les zones susceptibles de despreniments i han revisat les cases fiteres.

El succés ha ocorregut poc abans de les 6:30 hores i segons fonts municipals, d'acord amb les primeres dades, el forjat i les bigues del sostre no han suportat el pes de la piscina desmuntable col·locada a la terrassa de la casa, just damunt del menjador, i el sostre ha cedit i s'ha afonat.

Per fortuna, no hi havia ningú en aquesta habitació i només s'ha hagut d'atendre un jove amb un arrap sense importància i un home amb un atac d'ansietat. Tècnics municipals inspeccionaran l'habitatge per a certificar les causes exactes del sinistre i comprovar l'estat en què ha quedat.

També et pot interessar

stats